Kako postati clanFARMASI član lahko postane samo polnoletna oseba, registracija in članstvo pa sta brezplačna.

REGISTRACIJA
- Član FARMASI kluba se postane s priporočilom ali samoiniciativno.
- Članstvo je brezplačno in ne zajema obveznih nakupov člana.
- Za članstvo je potrebno izpolniti spletni pristopni obrazec, ki se dobi od osebe, ki priporoča članstvo ali pa samostojno, na spletni strani www.farmasi.si izberete »Log in za člane«, pod ikono »Registriraj se« vnesete svoje osnovne podatke za dostavo in kontakt, po končani registraciji, boste dobili na vaš e-poštni naslov obvestilo, kjer si ustvarite svoje geslo. Z uporabniškim imenom in geslom nato vstopite v vašo spletno trgovino. V spletni trgovini izbirate izdelke in jih dodajate v košarico, ko z nakupom končate, imate v košarici seznam izbranih izdelkov. V košarici boste pred oddajo naročila videli skupni znesek vašega naročila, vključno s popusti in vsemi stroški.
- Članska številka bo dodeljena pri obdelavi prvega naročila.
- Podjetje shranjuje podatke o pogodbi in naročilih 12 mesecev od oddaje zadnjega naročila člana, kar lahko član vidi v rubriki moja naročila.

NAROČILA
- Po zaključku registracije se član nahaja direktno v spletni trgovini FARMASI SLO.
- Proizvodi se naročijo s klikom (na želeni proizvod) in/ali z vpisom šifre proizvoda v košarici.
- Naročilo se lahko zaključi izključno z minimalno vrednostjo 15 EUR.
- Navedene cene v katalogu in na spletni strani vsebujejo DDV.
- V košarici so pred oddajo naročila navedeni vsi stroški in popusti, tako, da član vidi končno ceno naročila pred pritiskom gumba »Z oddajo naročila se strinjam s plačilom«.

PLAČILO
- Plačilo se lahko izvede ob prevzetju ali predplačilom preko banke. Po obdelavi naročila bo član obveščen o vrednosti za vplačilo, nato se paket pošlje na željen naslov.

UGODNOSTI
- Za vsa naročila nad 25 EUR registriran član uživa v prednostih ugodnih nakupov s popustom in si ustvari pravico do posebnih ponudb iz motivacijskih programov dobrodošlice.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na telefon 041 354 361 ali preko e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Farmasi, d.o.o. opravlja dejavnost na naslovu Ulica 1. junija 4, 1420 Trbovlje, tel. št. +386 8 20 16 448, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eventualno pritožbo lahko potrošnik poda na isti naslov. Potrošnik lahko odstopi od pogodbe v 14 dneh brez navedbe razlogov.

FARMASI d.o.o.
Ulica 1. junija 4, 1420 Trbovlje, Slovenija
ID za DDV: SI49623095 | Registrski organ: Okrožno sodišče Kranj, vpisna št. 2014/57636
Matična številka: 6747531000 | IBAN SI56 6100 0001 7693 147
T: 08 201 64 48 | M: 041 354 361
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.farmasi.si

FARMASI 2023 - vse pravice pridržane
DESIGNER