FARMASI d.o.o.

(splošni pogoji poslovanja, prometa izdelkov in pogoji članstva ter nakupa izdelkov)

1. Člani kluba družbe (v nadaljnjem besedilu: član) bodo imeli pravico do nakupa izdelkov FARMASI s posebnimi popusti glede na cene, ki so v katalogu FARMASI d.o.o. (v nadaljnjem besedilu: FARMASI). Višina popustov in cene iz kataloga FARMASI, ki bodo veljali za naročilo nekega člana, so tisti, ki jih je izdal FARMASI in ki so v veljavi na dan oddaje naročila.

2. FARMASI lahko kadarkoli po svoji presoji spreminja višino popustov za člane in cene iz kataloga FARMASI ter tudi ceno poštnine. Člani bodo pravočasno obveščeni o takšnih spremembah. Vse cene izdelkov in storitev vključujejo DDV, veljaven v času oddaje naročila. V primeru spremembe stopnje DDV pred zaključkom pogodbe o nakupu ali pred pošiljanjem blaga, je stranka dolžna, upoštevajoč izbrani način plačila, poravnati razliko do nakupne cene ali pa bo prodajalec stranko nemudoma obvestil po elektronski pošti glede poravnave preplačila.

3. FARMASI bo sprejel naročila za izdelke le v primeru, da so v višini ali višje od minimalnega naročila 15,00 € in/ali na način, kot je FARMASI pravočasno obvestil člane. V skladu z zakonodajo glede prijave dohodkov od prodaje je prodajalec dolžan stranki izdati račun. Prodajalec je prav tako dolžan prijaviti spletno prodajo pri davčnem organu, v primeru tehnične okvare najpozneje v 48 urah. S poslanim naročilom se strinjate s prejemom računa v elektronski obliki. Račun pošljemo elektronsko v e-pošti ob odpremi naročila. Vse cene blaga, vključno s cenami s popustom, veljajo do nadaljnjega ali do prodaje zalog. FARMASI bo shranilo besedilo pogodbe – moja naročila, ki so potrošniku dostopna še 12 mesecev od vsake pogodbe.

4. Član, kot potrošnik, ima pravico do enostranske odpovedi pogodbe (naročila), brez navedbe razloga, v 14 dneh od dneva, ko on ali oseba, ki jo imenuje, prevzame dobavljen izdelek v posest. Za uveljavljanje pravice do enostranske prekinitve pogodbe, mora član obvestiti FARMASI o svoji odločitvi o enostranskem preklicu naročila, pred iztekom roka in to z nedvoumno izjavo, v kateri izraža svojo voljo, da preklicuje naročilo, po elektronski pošti poslano na e-poštni naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., v katerem mora navesti svoje ime in priimek, člansko številko, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov in številko pogodbe/naročila, ki ga član preklicuje. FARMASI je dolžan nemudoma, vendar najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila člana o enostranski odpovedi naročila, vrniti članu, kar je plačal, vendar ne preden se vrne blago dobavitelju. Povračilo denarja se izvede na enak način, kot ga je član plačal, razen, če iz objektivnih razlogov to ne bo mogoče, se bo vračilo izvedlo z nakazilom na transakcijski račun člana. V primeru, da je po dostavi, embalaža blaga (izdelkov) odprta in da gre za blago, ki zaradi tega iz zdravstvenih in / ali iz higienskih razlogov, ni primerno za vračanje, je izključena pravica do enostranske odpovedi naročila (pogodbe). Potrošnik krije stroške vračila blaga v primeru odstopa od pogodbe. FARMASI odgovarja za stvarne napake. FARMASI ne priznava izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov.

5. Član je dolžan plačati za vsako naročilo tudi stroške dostave: pri plačilu z bančnim nakazilom ali pri plačilu po povzetju. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje ob dostavi naročenih izdelkov. Način plačila je po povzetju in po predračunu. Če izberete plačilo po povzetju je rok dobave 3 - 5 delovnih dni od naročila. Če izberete plačilo po predračunu je rok dobave 3 – 5 delovnih dni od plačila dneva, ko Farmasi, d.o.o. prejme plačilo. Za naročila višja od 25,00 € prejme član popust glede na višino naročila po lestvici popustov: višina naročila 15,00 € - 24,99 € je brez popusta, višina naročila od 25,00 € - 69,99 € je popust 15 %, višina naročila od 70,00 € - 99,99 € je popust 20 %, višina naročila od 100,00 € - 149,99 € je popust 25 %, višina naročila od 150,00 € - 199,99 € je popust 30 % in za naročila nad 200,00 € je popust 33 %. Cene dostave in administrativni strošek v višini 0,50 € so odvisni od višine naročila. Za prvo naročilo v prvem mesecu članstva novi član ne plača stroškov dostave, plača samo administrativni strošek. Za vsa ostala naročila velja naslednji cenik dostave poleg 0,50 € administrativnega stroška se zaračuna še: višina naročila od 15,00 € - 24,99 € je dostave 3,00 €, višina naročila od 25,00 € - 99,99 € je dostava 2,50 €, višina naročila od 100,00 € - 199,99 € je dostava 3,50 €, za naročila nad 200,00 € se stroški dostave ne zaračunavajo.

6. Član kluba FARMASI ni zaposlen v podjetju FARMASI, ni sodelavec v prodaji podjetja FARMASI ali na kakršen koli način pooblaščen za zastopanje ali vezavo družbe FARMASI, zaradi tega, je članu strogo prepovedano predstavljati se na način, ki bi lahko škodil tretji osebi glede njenega statusa ali povezanosti z družbo FARMASI.

7. Samoumevno je, da vsak član kupuje izdelke kot končni kupec, za lastno porabo ali za porabo svoje družine, kot darilo in v nobenem primeru ne za njihovo preprodajo. Če se član želi ukvarjati s kakršnokoli obliko poslovanja ali trgovine, mora naredi vse nujno potrebne korake za poslovanje v skladu z zakonskimi odredbami Republike Slovenije.

8. Član lahko FARMASI članstvo prenese v skladu z določbami Zakona o obveznih razmerjih pri prenosu pogodbe na svojega ožjega družinskega člana, če iz opravičljivih razlogov ni zmožen izpolnjevati pogojev svojega članstva.

9. Članstvo FARMASI je omogočeno izključno polnoletnim osebam, ki imajo kraj prebivališča v Republiki Sloveniji.

10. FARMASI bo v posebnem obvestilu o zasebnosti, ki bo članu na voljo hkrati s tem registracijskim listom, obvestil svoje člane o politiki zasebnosti FARMASI glede članov.

11. FARMASI d.o.o. lahko kakorkoli in kadarkoli spremeni te pogoje članstva in kupovanja izdelkov. Člani bodo pravočasno obveščeni o takih spremembah.

12. Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe: na spletni strani www.farmasi.si izberete » Log in za člane«, pod ikono »Registriraj se« vnesete svoje osnovne podatke za dostavo in kontakt, po končani registraciji, boste dobili na vaš e-poštni naslov obvestilo, kjer si ustvarite svoje geslo. Z uporabniškim imenom in geslom nato vstopite v vašo spletno trgovino. V spletni trgovini izbirate izdelke in jih dodajate v košarico, ko z nakupom končate, imate v košarici seznam izbranih izdelkov. V košarici boste pred oddajo naročila videli skupni znesek vašega naročila, vključno s popusti in vsemi stroški.

S tem, kot novi član kluba družbe FARMASI, potrjujem pravilnost osebnih podatkov, navedenih v registracijskem obrazcu, in nepreklicno sprejemam vse točke POGOJEV ČLANSTVA IN KUPOVANJA IZDELKOV FARMASI d.o.o., kar potrjujem s svojim klikom na te “Pogoje”.

FARMASI 2023 - vse pravice pridržane
DESIGNER